Fødevarehygiejne

Er der styr på råvareflowet fra varemodtagelse og til servering? Hvordan holdes gryden i kog, så hygiejnen hele tiden er i top?

 

Vi tilbyder fire forskellige kurser:

  1. Virksomhedskursus, der er skræddersyet efter rederiets behov.
  2. Opkvalificeringsforløb som splitkursus, 7-dages split-kursus der er splittet op over fx et ½-årigt opkvalificeringsforløb, som involverer kabyspersonalet i udarbejdelse af kostpolitik og egenkontrol (inklusiv 3-dages hygiejne-certifikat kursus).
  3. 3-dages hygiejne-certifikat kursus.
  4. Hygiejne-certifikat kursus som e-learning (Gå til hygiejne-kursus som e-learning)

For forespørgsler på kurser, kontakt Carsten Gydahl-Jensen cgj@seahealth.dk.

 

At etablere en god hygiejne ensartet i et helt rederi med mange skibe og forskellige "kokke" kræver en god proces. Denne proces kan SEAHEALTH være tovholder for og inspirator på, hvis rederiet ønsker det. Vi kan bl.a. skræddersy kurser om hygiejne i kabyssen, så de dækker behovet i den enkelte situation. Vi kan enten oprette et lukket rederi-kursus eller et kursus, der er åbent for alle interesserede i søfarten.

På de lukkede kurser starter vi med en dialog mellem rederi og underviser om kursets mål og formål, så kursisterne opnår den viden og de færdigheder inden for hygiejne, som rederiet ønsker.

Indhold og udbytte

På dette kursus stiller vi skarpt på hygiejne og fødevaresikkerhed og vi kommer med et bud på, hvordan skibene kan opfylde MLC 2006 på dette område.

 

På kurset får deltagerne:

  • Indblik i hvorfor det er vigtigt med god hygiejne
  • Viden om hvad loven siger om fødevarehygiejne i en sammenlignelig personalekantine i land
  • Overblik over de vigtigste regler, der skal overholdes, og hvorfor
  • Kendskab til egenkontrolprogrammer og ideer til, hvordan du selv kan etablere et program om bord
  • Viden om personlig hygiejne

 

Målgruppe

 

Kurset henvender sig til skibskokke, stewards og andre, der laver mad til kolleger, gæster og kunder.