Kursus i sund kokkekunst til søs

Nyhedsarkiv

SEAHEALTH inviterer til kursus i at lave sund mad. På kurset kan deltagerne lære, hvordan de kan pifte menuplanen op, når kosten om bord skal være sund, nærende og appetitvækkende.

 

Hvorfor ikke spise ligeså nærende, grønt og groft som der er adgang til på land. Det kan synes besværligt når man er på skibet, men sund mad om bord er ikke nødvendigvis endeløse baner af henkogte grøntsager og smagsløse fisk. Det vil SEAHEALTH gerne vise i praksis, og udbyder kurser for dem, der har lyst til at udfolde sig gastronomisk og lære at tilberede sund og velsmagende mad. Du kan lære at:

  • De 5 smage og smagsnuancer i måltidet
  • Brug af råvarer gastronomisk
  • Sammensætte en sundere menuplan
  • Planlægge genbrug af rester gastronomisk, så resterne indgår i nye retter
  • De mest basale tricks i brug af udstyr og dampovn

Undervisningen består af en afbalanceret blanding af oplæg med teori, gruppeopgaver, erfaringsudveksling og samarbejde om at producere sund kost.
 
Deltagerafgiften er DKK 4800,- pr. person ekskl. moms. Prisen inkluderer undervisning, deltagermaterialer, ophold (overnatning i enkeltværelse) og fortæring. Oveni kursusgebyret påløber der udgifter til indkøb af råvarer på DKK 500,- pr. person ekskl. moms
 

 

 

 

Tilmeld dig her

Læs mere