Kursus for Søens gastronomiske folk

Tilmeldingsfrist:

Der er pt ingen åbne kurser. Der kan oprettes rederikurser.

Pris:

DKK 7000,- plus moms pr. person. Prisen inkluderer råvarer, undervisning, deltagermaterialer, ophold (overnatning i enkeltværelse) og forplejning.

Tilmeldingsinfo:

Ønsker du mere information om kurset eller et virksomhedstilpasset kursus, kan du kontakte SEAHEALTH på info@seahealth.dk eller +45 3311 1833. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsmail og vi oplyser, hvornår vi har åbne kurser.

Sund kost er en af betingelserne for et godt liv. Kurset tager udgangspunkt i deltagernes egen hverdag i kabyssen og vil igennem dialogen søge at give bud på, hvordan vi udvikler en sundhedsfremmende trend på skibene. Hvad er sund mad, og hvordan fremstilles sund kost til søs?

Formål og indhold

Deltageren opnår at:

  • Blive bevidst om hvad sund kost er ifølge de offentlige anbefalinger samt viden om kostens
  • komplekse betydning for velvære.
  • Dele viden og erfaring med andre kokke/hovmestre i den danske handelsflåde
  • Sætte fokus på god kommunikation på vej mod fremme af sundhed. Hvad kan lade sig gøre til søs?
  • Få kendskab til kreativ ideudvikling inden for sundhedsfremme
  • Kunne håndtere modstand mod forandring
  • Informere og videregive erfaring.
  • Få kendskab til søfartens egen kogebog Food at Sea via madlavning i praksis

Kursusform

Undervisningen består af en afbalanceret blanding af oplæg med teori, gruppeopgaver, erfaringsudveksling og samarbejde om at producere sund kost.

Varighed

Kurset varer to dage med en overnatning inkluderet.

Tilmelding

Klik på nedenstående knap for at tilmelde dig dette kursus.